Publicaties en pers

Er werden ondertussen al teksten naar mijn hand van me gepubliceerd. Ik schreef onder andere een tekstje voor een theaterstuk, een stuk in een boek, ik verscheen al in magazines en in kranten. Ook deed ik al meermaals aan ghostwriting (maar dat kan ik moeilijk openbaar gaan maken natuurlijk).

Hieronder kan je binnenkort een selectie vinden. (Over de vorige pagina met deze inhoud, was ik al langer niet erg tevreden vandaar.)


Daarnaast heb ik omwille van mijn missie om taboe te doorbreken en sociaal engagement ook al getuigenissen gegeven die ik niet zelf schreef. Ik zie hier wel de meerwaarde van in, maar is niet het opzet van deze blog. Daardoor bestaat de kans dat ik ze niet ga vermelden.


Wat lezers zeggen over hippiemeisje

Taboedoorbrekend en moedig.

Mooi en puur geschreven. Beslist moedig

Zeer authentiek, puur, oprecht. Kan complexe materie goed uitleggen zodat het toegankelijk blijft maar toch veel diepgang heeft


Laten we samen wat bouwen.