GDPR, ofwel jullie privacy!

Beste,

Ongetwijfeld hoorde je al dat er een nieuwe wetgeving rond het beheer en de beveiliging van je persoonlijke gegevens onderweg is, de zogenaamde GDPR of General Data Protection Regulation. Die gaat in op 25 mei 2018. Daarom laat ik je graag weten welke gegevens we over jou bijhouden. In de regel is enkel gekend wat jij hier doorgaf, meestal niet meer dan een e-mailadres als je me bent gaan volgen.

Ik heb nooit gegevens doorgegeven en zal dat ook nooit doen. Ik werk ook niet samen met bedrijven en dergelijke, dus daar moet je eigenlijk echt geen schrik voor hebben. Ook wordpress (de host die ik gebruik voor deze blog) behandelt alle gegevens als strikt vertrouwelijke informatie, met respect voor jouw privacy, en is transparant over de gegevens die we over jou verzamelen en wat we daarmee doen.

Het privacybeleid van wordpress is bijgewerkt omdat men transparant wil blijven en de nieuwste maatregelen die zijn vastgelegd in de GDPR zijn hierin verwerkt. Deze kan je HIER vinden.

Wil je je me graag ontvolgen, kan dat door een simpele klik in de mail die je krijgt van mijn updates! Of door onderaan links op mijn website het betreffende vakje aan te klikken.

mvg,
Lambrecht Els, beter bekend als hippiemeisje