Contact

Wil je me graag persoonlijk contacteren en niet via een openbare reactie op deze blog, kan je me ook persoonlijk en onder vier ogen contacteren via hippiemeisje@telenet.be

Dit mag zijn voor fanmail, haha, al krijg ik dat nog steeds liever op pen en papier. Al ga ik mijn persoonlijk adres hier ook niet openbaar zetten. Iemand heeft het er wel ooit voor gevraagd, ook gekregen en ik heb de brief met grote dankbaarheid en met heel veel plezier ook gelezen. Hij werd overigens mooi bewaard en beantwoord.

Maar contacteren mag ook voor eventuele samenwerkingen, vragen naar het schrijven van een tekst voor jou, een gastblog of eender welke andere vorm van samenwerking. Ik ben ook al gecontacteerd door pers bv en andere mediakanalen. Dat mag, ik sta helemaal achter taboedoorbreking in verband met onvervulde kinderwens, onvruchtbaarheid en psychische kwetsbaarheid.

Samenwerking met promotionele doeleinden neem ik sinds kort ook in overweging en daar werd ik ook al voor gevraagd. Uiteraard wil ik niets veranderen aan de authenticiteit van mijn schrijfsels en deze blog en zal ik er ook enkel op ingaan indien deze aansluit bij mijn leven, interesses, hobby’s, nieuwsgierigheden of weet ik veel wat. Maar contacteren kan en mag zeker.

Contact opnemen kan ook nog steeds via mijn facebookpagina: Hippiemeisje, een persoonlijke blog.
Ik ben sinds kort ook te volgen via Twitter.
En via Instagram.

veel liefs, Els x