Wat is met je gebeurd dat je hier zo voor me zit?Ik schreef een blog voor psychosenet België

Els Lambrecht is hulpverlener met cliëntervaring en wil vanuit beide ervaringen een brug vormen. Els is schrijver en ze werkt ook als schijftherapeute in bijberoep. Ze is eveneens redactrice voor Spiegel, het tijdschrift van UilenSpiegel vzw. Voor Psychosenet schrijft ze onderstaande openhartige en bemoedigende blog. Ze durft zeggen dat ze beter af was zonder medicatie.Je kan hem hier verder lezen: https://www.psychosenet.be/wat-is-met-je-gebeurd-dat-je-hier-zo-voor-me-zit/

12 gedachtes over “Wat is met je gebeurd dat je hier zo voor me zit?

  1. Een mooi stuk heb je geschreven en hiermee duidelijk gemaakt dat er medicatie niet de enige uitweg hoeft te zijn. Fijn om te horen dat jij er op jouw manier eruit bent gekomen. Mijn respect heb je!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.