Ik heb eigen visitekaartjes!!!

Ik ben sinds kort aan de slag als freelance redactrice, schrijfster en schrijftherapeute. Daar horen uiteraard ook visitekaartjes bij. Net nu werd ik door drukwerknodig.nl benaderd met de vraag of het mij leuk leek een product van hen uit te testen. Drukwerknodig.nl is een Nederlandse webshop waar je gepersonaliseerde spulletjes kan laten ontwerpen en bedrukken. Denk hierbij aan koffietassen, kaften, boeken, menukaarten, banners, … heel handig voor bedrijven of voor de kleine zelfstandige, zoals ikzelf. Maar ook particulieren kunnen er bestellen en de oplages zijn dus vrij te kiezen vanaf 1 stuk. Leuk toch?

Ik bekeek nieuwsgierig deze overzichtelijke website. Een fotoproduct leek me leuk. Tenslotte ben ik ook fotograaf. Ik heb reeds een foto van mezelf in mijn woonkamer hangen, maar die zou een betere afwerking mogen hebben. Hij hing enkele jaren geleden in een tentoonstelling en ik kreeg hem daarna. De afwerking daarvan is duidelijk niet gericht op duurzaamheid en die zou dus wel vervangen mogen worden. Bovendien kan ik op de site kiezen voor het klassieke canvas, maar ook voor hout, kurk of tegeltjes bijvoorbeeld. Dit nam ik meteen in overweging.

Uiteraard ging ik ook verder op zoek. Het mag gezegd worden dat deze website heel erg overzichtelijk en duidelijk is. Een boek laten drukken leek me ook wel leuk. Ik ben tenslotte schrijver en ik heb gedichten van me gecombineerd met afbeeldingen. En omdat ik enorm hou van stationary spraken de agenda’s me uiteraard ook aan. Of wat dacht je van mijn eigen briefpapier? Als schrijver leek me dat helemaal te gek! Er was veel keuze dus, ik kreeg er zowaar keuzestress van.

Uiteindelijk koos ik voor visite kaartjes. Ik was al langer aan het denken deze ergens te bestellen, dus nu had ik de kans en een stok achter de deur om er eindelijk werk van te maken. Ik ging aan de slag en koos voor de optie online ontwerpen. Een liggende dubbelzijdige uitvoering leek me wel leuk, maar hierin heb je dus ook verschillende opties. Daarna koos ik een ontwerp dat voor mij helemaal bij schrijven en bij mij paste. Er was veel keuze, zelf wilde ik wel kleur, maar niets schreeuwerig. Het leeg ontwerp dat ik koos kan je hieronder zien. Het persoonlijke invullen en maken ging heel vlot, alles wees zichzelf uit en heel snel was ik tevreden over wat ik gemaakt had.

De verschillende ontwerpen (en er zijn er uiteraard nog veel meer). Zo leuk!
Ga zeker zelf eens kijken op https://www.drukwerknodig.nl/huisstijl/visitekaartjes/

Enkele dagen later kreeg ik thuis een pakje, met daarin een doosje dat 50 visitekaartjes bevat. Het geheel was goed verpakt en de kaartjes waren dus ook goed beschermd. Dat doosje blijf ik ook gebruiken om ze in te bewaren. Wanneer ik nu schrijftrajecten geeft, kan heel professioneel een kaartje geven. Deze kreeg ik nu in het kader van een samenwerking, maar de prijs is ook alles behalve duur. Misschien blijf ik hier in de toekomst wel bestellen. En ik vermoed ook dat ik mijn eigen briefpapier zal laten drukken. Als schrijver lijkt dat me nu net zo cool, maar ik ben begonnen bij het begin: visitekaartjes. 😊

18 gedachtes over “Ik heb eigen visitekaartjes!!!

  1. leuk he visitekaartjes laten maken! ik heb het ook een paar keer gedaan. Jouw kaartjes zijn echt erg mooi geworden

  2. Super leuk om je eigen visitekaartjes te hebben. Altijd handig ook.
    Weet nog toen ik ze liet maken voor zowel de uitvaart als de sportfotografie. Twee totaal verschillende ontwerpen maar met beide erg blij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.