Actie kaartjes sturen!

De overgang van 2020 naar 2021 wordt voor mij ook de lancering van mezelf als schrijftherapeute. Het zijn daarnaast ook vreemde tijden: familie en vrienden kunnen door de corona-maatregelen niet samen komen. Daarnaast wonen ook veel mensen alleen die deze feestdagen sowieso al in mineur doorbrengen en misschien nu nog meer. Ik dacht hierbij aan de ouders van sterrenkindjes, aan wensouders met een onvervulde kinderwens, aan weduwen/weduwnaars, ook mensen die familie verloren zijn door COVID-19/de maatregelen, …

Daarom wilde ik iets speciaal doen, uiteraard iets met schrijven. Dat lijkt me evident vanuit mijn positie en ik wilde graag ook iets dat een beetje warmte uitstraalt. Dus bedacht ik me het volgende

Laten we kerstkaartjes sturen!

Wie kent deze traditie niet? Het is iets klein, het vraagt weinig moeite en het is iemand letterlijk een beetje warmte opsturen in deze koude, kille dagen. Ik ben dus op zoek naar kaartjesschrijvers. Als kaartjesschrijver mag je verschillende kaartjes sturen. Het maakt niet uit hoeveel, doe dit naar eigen kunnen en vermogen. Ik besef dat dit voor iedereen anders.

Maar jullie mogen uiteraard ook iemand of jezelf opgeven om kaartjes te ontvangen. Een combinatie van de twee kan uiteraard ook zodat je zowel stuurt als ontvangt.

Wil je graag meedoen?
Verstuur je gegevens dan via het formulier op mijn zakelijke website www.elslambrecht.com en klik door naar Actie kaartjes sturen
.

Wanneer je graag kaartjes wil ontvangen, heb ik je volledige naam en adres nodig. (Na deze actie zal ik de gegevens vernietigen. Ik moet deze natuurlijk wel doorsturen naar de mensen die kaartjes versturen. Ik weet niet wat zij ermee gaan doen en ik ben evenmin verantwoordelijk voor andere mensen hun daden, maar ik verwacht dat ook zij zich aan de GDPR-wetgeving houden en zal hen daar ook op wijzen.Daarnaast kan je de persoon of jezelf even voorstellen, wat vindt hij/zij leuk? Wat is de leeftijd? Wat zijn zijn/haar dromen? Zo kunnen mensen gemakkelijker een kaartje en/of boodschap sturen dat bij je past.

Wil je graag kaartjes sturen, heb ik jouw adres in principe niet nodig. Ik heb dan wel je e-mailadres nodig zodat ik je de lijst met adressen kan doorsturen. Ik vertrouwen erop dat je deze gegevens enkel hiervoor gebruikt, je aan de GDPR-wetgeving houdt en na deze actie vernietigt.

Wil je zowel krijgen als ontvangen, dat mag uiteraard ook. Dan heb ik alles nodig.

Je hebt de tijd tot 20 december om jezelf (of anderen) op te geven. Op 21 december krijg je als schrijver dan een lijst met adressen. Ik kan niet voorspellen hoeveel kaartjes je als ontvanger zal krijgen.

Bijhorend filmpje.

21 gedachtes over “Actie kaartjes sturen!

  1. Hi ik wil wel paar kaarten sturen
    Ik doe dit al met kanjerpost
    Maar ik kan er nog wel paar versturen
    Is het eenmalig of net zoals bij kanjerpost per maand

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.