Liefste Sinterklaas

Het is weer Sinterklaas…

Ik vind Sinterklaas een van de mooiste feestjes van het jaar, maar het doet ook een beetje pijn. Ik was jarenlang ook Piet, altijd graag gedaan. Het werd echter een beetje wrang. De tijd is nu echt wel klaar om zelf naar een Sint en Piet te gaan, die op hun beurt mijn kindje blij maken. Als Piet word ik sowieso ook wat ouder, dat valt op. Mijn collega’s zijn jonger en zonder kinderen. Mijn generatie heeft de fakkel doorgegeven en genieten nu met hun kinderen van het gebeuren. Wat verlang ik daar ook naar.

Ik heb nog één grote kans. Ik liet een ERA test doen, die wordt aanbevolen bij herhaald zwangerschapsverlies en implantatiefalen. Daar kwam wel het een en ander uit. Mijn embryo’s moeten blijkbaar 30u later teruggeplaatst te worden. Daarnaast heb ik te veel lactobacillen, een auto-immuunprobleem en de dosis progesteron zal nog hoger moeten! Op hoop van zegen dus. De laatste kans, de laatste, dat kindje is zo welkom. Zo enorm welkom… en niet alleen bij mij.

Ik schrijf weinig op mijn blog. Ik werk nu naast mijn job als redactrice, communicatiemedewerker en patiëntenvertegenwoordig ook als therapeute. Ik doe het graag en het is mijn ding, maar het is ook inwerken, creëren en ontwerpen. Daar kruipt veel tijd in, leuke tijd, dat zeker wel. Daarnaast ben ik ook schrijfster in bijberoep. Binnenkort lees je daar meer over op www.elslambrecht.com . Yep, ik ben nog steeds een duizendpoot. Mijn diëtiste vroeg zich laatst luidop af hoe daar in Gods naam nog een baby bij moet. Tja…

Grtjs,
Els x

Meer info over de ERA, vind je hier.

19 gedachtes over “Liefste Sinterklaas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.