webinar: geen partner, wel een kinderwens

Ik wil de geinteresseerden onder mijn volgers graag op de hoogte brengen van de webinar die morgen, 11 november 2020 zal plaatsvinden om 19u. Ik zal een van de mama’s zijn die getuigt over het hebben van een kinderwens zonder partner. Het fijne ervan is dat mijn mede panelleden wel een geslaagd (fertiliteits)traject hebben door gemaakt. Het gaat dus ook niet per definitie over vruchtbaarheidsproblemen, wel over een ander klein detail: het ontbreken van die éne belangrijke zaadcel in die éne belangrijke persoon die nodig is voor een kinderwens: een vruchtbare man.

De volgers van mijn blog weten mijn verhaal hoofdzakelijk, in 2009 zat ik met mijn toenmalige partner voor de eerste keer bij een fertiliteitsarts. Dat verhaal heeft op zich verschillende wendingen gehad. In 2015 begon ik als alleenstaande aan een fertiliteitstraject nadat ik de vader van mijn (toekomstige) kinderen was kwijt geraakt in een verkeersongeval. Ik werd dat jaar 31 en ik had vruchtbaarheidsproblemen, ik kon niet meer wachten. Ik sloot evenmind de deuren voor een nieuwe mogelijke partner. Maar ik wilde me dan wel openstellen voor een echte partner en geen mogelijke, goede zaaddonor omdat mijn biologische klok tikte en dokters me ooit hadden gezegd dat ik sowieso minder tijd had dan een andere vrouw…

Dit is in grote lijnen mijn verhaal. De andere dames hebben wellicht voor anderen ook een interessant verhaal te vertellen.

Dit webinar wordt georganiseerd door Kinderwens vzw en wordt gratis aangeboden in het kader van de Europese week van onvruchtbaar. Meer info en inschrijvingen op info@kinderwens.org. Iedereen is welkom, ook mannen! 😉

www.kinderwens.org

3 gedachtes over “webinar: geen partner, wel een kinderwens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.