Een persoonlijke wand in huis dankzij posterstore (én korting voor jullie!)

Ik hou van posters, vroeger had ik in mijn slaapkamer er al best veel ophangen. Mijn ouders vonden dat niet zo leuk, ze waren geen voorstanders van punaises of plakband in/op de muren. Ook wanneer ik alleen ging wonen, hing ik er nog op. Nu ik 36 ben, kan ik nog steeds blij worden van een mooie poster, maar heb ik deze toch graag op een meer volwassenere manier ophangen. Ik was echter zoekende. Gelukkig kreeg ik de kans om via Poster Store hiermee aan de slag te gaan en te experimenten. Ik kon via hen verschillende posters bestellen met bijpassende kaders en ik ging aan de slag. Ik hou van quotes bijvoorbeeld en dit was dan ook het eerste thema dat ik interessant vond om op hun site te exploreren. Daar wilde ik dan graag wat toepasselijke foto’s bij. Ik ben volop bezig met mezelf te vinden en ging ook doelbewust op zoek naar posters die dit konden weerspiegelen.

Het fijne aan poster store is dat er een heel ruime en bovendien betaalbare keuze is. Zo vind je hippe Scandinavische stijlen, maar ook mensen met andere voorkeuren vinden hier zeker hun ding. Er is namelijk zo een grote selectie posters met verschillende thema’s, designs, formaten en stijlen dat er voor ieder wat wils is. Iedere dinsdag zetten ze bovendien een nieuwe collectie posters online. Met deze unieke prints, kan iedereen een persoonlijke fotowand maken die past bij je eigen individuele smaak en de eigenheid van je huis, praktijk of kantoor. Bovendien zijn de posters geprint op duurzaam geproduceerd kwaliteitspapier. Ze dragen zelfs het duurzaamheidslabel FSC (Forest Stewardship Council) en het Nordic Swan Ecolabel.

Nadat de samenwerking beklonken was, ging ik vol enthousiasme kiezen. Ik bekeek eerst de pagina met fotowanden. Op deze pagina staan prachtige sjablonen met verschillende samenstellingen van deze posters. Die zie je ze ook in zeer verschillende interieurstijlen waardoor je inspiratie kan opdoen. Het leek me wel handig me er wat door te laten prikkelen en ideetjes op te doen. Daarna ging ik op zoek naar wat ik zelf leuk vond. Snel merkte ik dat ik de posters die voor mij in aanmerking kwamen, kon markeren met een hartje en zo even stockeren in een mapje om dan daarna een definitieve keuze te maken. Ik vond dit een zeer handig systeem dat me het kiezen wat makkelijker maakte.

Ik hou van quotes. Ik heb er sowieso al veel op mijn frigo hangen, maar die hangen dan domweg met magneten op. Dan is dit toch net iets meer klassevol. Vervolgens ging ik ook kijken bij natuur, ik hou namelijk echt van de natuur, het maakt me zen. Daarna ging ik ook kijken bij fotografie, want ik ben zelf met fotografie bezig en bij portretten. Ik zag eigenlijk te veel dingen die ik echt mooi vond en wilde combineren. Dan kwam ook het moeilijkste: het moeten kiezen. Voor alles wat ik wou, is mijn huisje namelijk echt te klein.

Voor de bijpassende kaders koos ik de koperen varianten. Om de fotolijsten open te doen, is er een gemakkelijk systeem van een soort gespen waardoor je de kaders gemakkelijk open en dicht kan doen. Ik vond het ook heel fijn dat deze geen echt glas bevatten, maar bestaan uit plexiglas. Dit maakt het veel lichter om op te hangen, bovendien kan het zo niet stuk gaan wanneer het toch valt. Dit speciale acrylglas was bovendien beschermd door een folie zodat er in het transport en dergelijke geen krassen op konden ontstaan.

Nadat ik alle posters erin had gestoken, was het enkel nog ophangen. Hier was ik toch even mee aan de slag. Ik had namelijk verschillende formaten gekozen en wilde ze wel mooi naast elkaar op hangen zodat ze samen een geheel konden vormen. (In de diavoorstelling hierboven krijg je een ideetje van dit geheel.) Uiteindelijk was ik bezig met potlood, meetlat en een waterpas, maar het is gelukt. Ik heb deze foto’s aan mijn ‘persoonlijke muur’ gehangen. Hier had ik eerder al meer persoonlijke dingetjes hangen, zoals een houten sterretje en engeltje voor mijn sterrenkindjes. Op deze muur hing eerder ook al het schilderij dat ik maakte van mijn imaginaire biologische kindje en een herinnering aan mijn lieve Guido. Ik wilde deze fotowand hier hangen omdat ik voor foto’s en quotes koos die symbool staan voor het mezelf eindelijk vinden. Door dit alles is dit nu een speciale muur in mijn huisje en staat het wat in contrast met de rest. Mijn verdere huisje is immers heel erg ‘hippie’. Aan de overkant van deze wand hangen dan weer fotolijsten met schilderijen van Dali. Ik hou wel een beetje van een eclectische stijl die toch samen een persoonlijk geheel kan vormen. Deze lijsten heb ik overigens ook bij Posterstore besteld. Ik wil al zeer lang iets van het werk van Dali ophangen. Deze afbeeldingen kocht ik op een tentoonstelling, maar ik had er nog steeds geen kaders voor. Hiervoor koos ik zwarte kaders omdat ik ze meer bij zijn schilderijen vind passen. Dat ik nu ook daarvoor eindelijk kaders heb, stemt me meer dan gewoon tevreden.

Dali is in the house!

Ik ben helemaal blij als ik nu naar mijn persoonlijke muur kijk. Ik zit er nu soms vanuit mijn zetel naar te kijken en dan voel ik me warm worden vanbinnen. Deze muur in mijn klein huisje betekent veel voor mij, zoveel is zeker.

Ik heb voor jullie verder ook goed nieuws, want deze webwinkel heeft ook voor jullie voor een leuk extraatje gezorgd: via de kortingscode hippiemeisje20 kunnen jullie ook 20% korting krijgen en dat bij een webshop die al alles behalve duur is. Je kan er maar van profiteren. 😉 Dit kan via https://posterstore.be.

17 gedachtes over “Een persoonlijke wand in huis dankzij posterstore (én korting voor jullie!)

  1. Mooi! Ik vind dat kunstwerken, schilderijen en / of posters aan de muur een huis heel gezellig maken. Het is een stukje persoonlijkheid wat je laat zien (net als een boekenkast vol boeken). wij hebben zelf best veel schilderijen hangen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.