Bovenal is Els een schrijver: mijn verhaal bij Te Gek!?

Els is psychiatrisch verpleegkundige en ervaringsdeskundige in één. Maar bovenal is Els een schrijver.

Ik ben Els en ik heb dromen. Zo zou ik heel graag schrijver worden. Voorlopig ben ik begonnen aan een blog, hippiemeisje. Teksten van me werden al gepubliceerd in kranten, magazines en ik schreef al mee aan een boek en een theaterstuk. Ik doe nu ook vrijwillig redactiewerk voor verschillende organisaties en wil daar op termijn graag betaald in gaan werken. Ondertussen blijf ik me op deze manier bijschaven. Een eigen boek blijft natuurlijk de ultieme droom. Mijn leven ging nochtans niet van een leien dakje.


Ik heb een vrij moeilijke jeugd gehad, mijn vader zei dat liefde niet bestond en zijn gezin moest vooral bijdragen aan zijn nood aan status en macht om zijn gemis aan liefde te compenseren. Op een half jaar tijd verongelukte in het 6de middelbaar een vriendin, wilde een andere vriendin suïcide plegen, werd ik verkracht, kreeg ik te horen dat ik waarschijnlijk nooit kinderen zou krijgen en werd ik door mijn vader afgekeurd omdat ik graag psychologie wilde gaan doen, al was dat eigenlijk een constante in mijn jeugd, en dat kwam tot een explosie. Het moest er uit laten we zeggen. Ik was 17 en werd opgenomen op de PAAZ.

“Ik had die opname nodig, ze was het begin van mijn persoonlijk herstel.”

Lees verder op: https://www.tegek.be/blog/ik-ben-els-en-ik-heb-dromen.html?fbclid=IwAR3RVJ_1RbZfmle0hsuMt2ZQmojj7JtfnN_4yMFoXfoCTQVo7t0Ak42IOuY


Want jaja, ik heb het ondertussen ook geschopt tot bij Te Gek?!
Vandaag kreeg ik een berichtje van psychologie magazine, dat moet ik nog eens bekijken… Ik weet soms niet waar eerst beginnen.

Feeling good! Nu ja, niet helemaal, iets met corona enzo… Maar toch vooral GOED!!!

 

19 gedachtes over “Bovenal is Els een schrijver: mijn verhaal bij Te Gek!?

  1. Zo interessant dat je je verhaal mag delen bij dit magazine. Persoonlijke verhalen kunnen anderen altijd de kracht geven om de hulp te zoeken die ze nodig hebben, wanneer ze raakpunten vinden en beseffen dat ook voor hun hulp mogelijk is.

  2. Gefeliciteerd Els. Wat superleuk dat je bent uitgenodigd om te schrijven voor Psychologie Magazine. Dat is niet niks!

  3. Wat gaaf dat je bent uitgenodigd om wat voor pyschologie magazine te schrijven. :’)
    Dat zegt wel wat over dat je echt goed kan schrijven.
    Verder: Wat heb jij een mooie blog, ik heb veel bewondering voor hoe je schrijft.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.