springen, vliegen duiken vallen, opstaan en weer doorgaan

Ik schreef op vraag van Vicky van de fertiliteitsmentor een gastblog met bovenstaande titel.


De Fertiliteitsmentor is een kinderwensconsulent-/coach-praktijk in het centrum van Antwerpen en in de Antwerpse Kempen (Ravels). Als kinderwensconsulent en coach geeft de Fertiliteitsmentor je emotionele, praktische en juridische begeleiding voorafgaand aan en doorheen een fertiliteitstraject. Ze werken naar direct bruikbare inzichten op  emotioneel, praktisch en/of juridisch vlak. De Fertiliteitsmentor doet dat via coaching en het bieden van informatie op maat.

Omdat ik graag via verschillende kanalen mee help aan taboedoorbreking en alle initiatieven met betrekking tot hulp van welke aard dan ook bij een onvervulde kinderwens ook steun en toejuich, ging ik graag op dit aanbod in.

De gastblog die ik schreef, kan je vinden op volgende adres: https://www.fertiliteitsmentor.be/gastblog-springen-vliegen-duiken-vallen-opstaan-en-weer-doorgaan

PS: Binnenkort heb ik ook een interview door iemand van de Flair over dit onderwerp.


9 gedachtes over “springen, vliegen duiken vallen, opstaan en weer doorgaan

  1. Hey Els,

    Je krachtige pen blijft ontroeren. Sommige afkortingen begrijp ik wel niet volledig. Als man heb ik nooit een kinderwens gehad, ik ben zelfs nu nog steeds bang voor het “vader zijn” en zal dit de rest van mijn leven hebben. Maar jouw teksten zijn zo krachtig dat ik me in jouw situatie me kan inleven.

    Van harte,

    Pieter

  2. Ik denk dat het heel goed is dat dit beroep bestaat, want het lijkt me heel heftig allemaal en dan is wat extra begeleiding wel fijn en welkom.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.