Ik wou ros en ik kreeg ros: help of net niet?

Het is weer lang geleden, hè! Ik zou over veel kunnen schrijven , maar af en toe mag het best ook eens luchtig zijn.

Ik ben niet echt bezig met beauty enzo, maar deze keer kom ikzelf dicht in de buurt. Ik heb namelijk mijn haar laten ontkleuren en dan weer laten kleuren. Het is een rood kopertintje.

Ik loop er nu een week mee rond, heb zelfs al enige uitgroei en ik weet nog steeds niet goed wat ervan te vinden. Wat vinden jullie? Je kan het zien in de vlog die ik hierover maakte… Leek me beter te beoordelen dan een foto, dan heb je namelijk ook het levende beeld van mezelf, niet waar?!

Veel liefs en eerlijk zijn in jullie mening, hè! Maar beleefd blijven is wel fijn! 😉

Oh ja, hieronder nog een foto met het verschil, foto getrokken door de kapster:  Kleine Make over schreef ze op haar facebookpagina. Laat me verder ook benadrukken dat ze bij de voor-foto mijn haar net ontdaan had van de nodige rekkertjes en speldje en het dus alles behalve goed gekamd was. Ahum anders…  En net daaronder het filmpje! ;)(https://www.facebook.com/haaraanhuistisselt/)

haar aan huis

25 gedachtes over “Ik wou ros en ik kreeg ros: help of net niet?

 1. Els denk dat ik een beetje hetzelfde probleem heb als jij, ik geraak er ook niet uit 😉 . Als je de foto van de kapster neemt zeg ik meteen wauw zo een mooi kleurke !!!! (heb nu eenmaal een grote zwak voor ros haar en hoe feller hoe mooier zekers met de zon op dat vonkt zo mooi). Maar die foto is eigenlijk niet goed om een mening te geven want je ziet alleen maar mooi uitgebrusht haar en het resultaat langs achter. Dus dan filmpje even bekeken en terwijl bleef ik me al die tijd al afvragen maar waarom is dat eerst ontkleurd? Heb heel vroeger vaak mijn haar laten kleuren en ook vaak rode en rostinten gehad maar mijn haar is nooit eerst gebleekt geweest buiten de keer dat ik het ooit eens een heel korte periode blond heb gehad slechtste beslissing ooit maar soit dat doet er hier niet toe. En tijdens het filmpje geraakte ik er totaal niet meer uit, had ik zo van met momenten het is heel goed en d

  1. Sorry Jana (één van mijn katten) kwam even langs en over het toetsenbord. Wou zeggen ik had van die momenten dat ik het heel goed vond en dan was het precies toch ietsje minder of beter gezegd een beetje twijfel van meer ik weet nu niet goed wat ik er van vind . Maar het is niet van oeps wat heb jij gedaan, dit is afschuwelijk en staat je totaal niet. En Els nu mag jouw haar snel groeien, 1 week na het kleuren al zo duidelijk een verschil zien en een beetje uitgroei is toch wel heel snel naar mijn mening. Op 1 week had ik vroeger toch nog zo geen uitgroei dat je het echt zag, behalve bij mijn blond haar toen. Is het gewoon ontkleurd en geverfd of is het gelijk hoe noemen ze dat nu weer een balayage gedaan. En je hebt mij wel heel nieuwsgierig gemaakt naar die prijs .
   Denk mocht je het ietsje donkerder ros laten kleuren dat dat nog mooier zou zijn bij jouw gelaat en dat is altijd ook heel mooi met felle zon op.
   En als je er henna zou opzetten wie weet ziet het dan niet oranje 😉
   Heb onlangs van één van mijn therapeutes gehoord dat er heel veel verschil is in henna en dat er bij is dat je haar gewoon oplicht en je hebt henna waarmee je dus echt oranje haar krijgt, maar zo te horen zal jij dit al wel weten.
   Mocht je nu beslissen van ik wil het toch gewoon bij kleuren, zie dan dat je een kapster vindt die met 2 producten werkt. Je uitgroei(euh eigenlijk net een stukje meer ) met een product waar dat veel straffer is en je lengtes met een veel milder product om je haar niet te beschadigen.

   1. Nu ja, ze zeiden me 14 jaar geleden al dat ik eerst moest laten onkleuren als ik rood haar wilde… ooit wel zelf willen kleuren met rode haarverf op mijn 18de, werkte langs geen kanten…

    Ik heb echt heel donker haar van mezelf, dus daar vind ik niets vreemd aan…

 2. Ik vind het wel een mooie kleur moet ik zeggen. Het enige nadeel lijkt me inderdaad dat je uitgroei snel ziet, en dat het daardoor veel onderhoud vraagt.

 3. Ros vind ik zelf een mooie kleur. Het is wel wat opvallend (wat ik bij mij dus niet zou doen) maar het staat je beeldig. Ik vind de kleur heel mooi. Als je het laat of niet moet helemaal jij beslissen! Je moet je niets van aantrekken van de anderen (hoewel het in deze wereld niet altijd gemakkelijk is…). Succes 🙂

  1. Oh, het is niet dat ik me echt aantrek wat anderen er van vinden, maar eerdder omdat ik het zelf echt niet wist. Na dit weekend ben ik echter wel overtuigd precies, ik stond zoveel op de foto en zag mezelf overal getagd op facebook enzo dat ik niet anders kon dan er aan wennen. Bovendien vond ik haarspeldjes die perfect bij mijn nieuwe haarkleur passen, dus ja: ondertussen lijk ik wel overtigd. Ik zal echt hebben moeten wennen! 😉

 4. Ik vind de kleur je heel goed staan. Na het onkleuren en verven verlangt je haar wel naar meer voeding & verzorging. Wel oogt je haarkleur op de video misschien net wat anders, omdat je een rood shirt draagt.

 5. Wow wat stoer dat je dat gedaan hebt, een hele verandering! Ik moet zeggen dat ik de kleur wel mooi bij je vind. Natuurlijk en warm!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.