Ik wou ros en ik kreeg ros: help of net niet?

Het is weer lang geleden, hè! Ik zou over veel kunnen schrijven , maar af en toe mag het best ook eens luchtig zijn.

Ik ben niet echt bezig met beauty enzo, maar deze keer kom ikzelf dicht in de buurt. Ik heb namelijk mijn haar laten ontkleuren en dan weer laten kleuren. Het is een rood kopertintje.

Ik loop er nu een week mee rond, heb zelfs al enige uitgroei en ik weet nog steeds niet goed wat ervan te vinden. Wat vinden jullie? Je kan het zien in de vlog die ik hierover maakte… Leek me beter te beoordelen dan een foto, dan heb je namelijk ook het levende beeld van mezelf, niet waar?!

Veel liefs en eerlijk zijn in jullie mening, hè! Maar beleefd blijven is wel fijn! 😉

Oh ja, hieronder nog een foto met het verschil, foto getrokken door de kapster:  Kleine Make over schreef ze op haar facebookpagina. Laat me verder ook benadrukken dat ze bij de voor-foto mijn haar net ontdaan had van de nodige rekkertjes en speldje en het dus alles behalve goed gekamd was. Ahum anders…  En net daaronder het filmpje! ;)(https://www.facebook.com/haaraanhuistisselt/)

haar aan huis