Wachtweken….

wainting

 

Die ellendige wachtweken ook. Op 17 juli kreeg ik twee embryo’s teruggeplaatst, vijfdaagse deze keer, de enige twee die overgebleven waren van een toch mooi aantal bij de Pick Up. Ik was er eigenlijk niet mee bezig, tot gisteren, de dag ervoor ging ik al met migraine slapen. Iets innemen daartegen is natuurlijk uit den boze, ik ben verder heel emotioneel, gevoelige borsten en super moe: ik val ook gewoon in slaap als ik me durf neerleggen en sinds vandaag cross ik constant naar de wc, al de hele voormiddag en ik heb natuurlijk afscheiding.

 

Oh ja, het probleem is daarbij dat ik natuurlijk utrogestan neem, dat is porgesteron, ik neem het dan nog in verhoogde dosis omdat men innestelingsproblemen bij mij vermoedt. In het begin had ik dit dus allemaal niet ook al zat ik toen nog vol Pregnyl (zit dan weer vol HCG), die moet nu uitgewerkt zijn trouwens. 5000 is een week en ik had 12 juli een Pick Up….

 

Het gekke was dat ik ervan overtuigd was dat hij er deze keer bij zou zitten, bij de Pick Up had ik dat gevoel echt, geen idee waarom natuurlijk. Rationeel kan men dat niet eens weten en toch was ik er van overtuigd dat mijn superbaby er nu zou bij zitten, een uitleg heb ik er evenwel niet voor.

 

Dat  ze er twee terugplaatsten was eerder een verrassing. Stel u voor dat hij er effectief wel tussen zit, maar dat hij niet alleen zal zijn, dat ze met twee zullen komen? Wat dan? Een tweeling? Blijkbaar kan je er dan zelfs een van de twee laten weghalen, ik denk niet dat ik dat over mijn hart zou krijgen. IK durf er niet aan denken, maar als ze met twee zijn, dan zijn ze maar met twee, denk ik. Als er deze keer al iets is, hè, ik weet het nog steeds niet. Maar welkom is dat kleintje of die kleintjes zeker wel, heel welkom.

 

Sinds gisteren zit ik er dus mee in mijn hoofd, heel hard zelfs, daarvoor niet…. Nu zit ik echter aan het andere te denken, dat het niets is:  ik denk gewoon dat alles terug te brengen is naar de utrogestan, ook al heb ik andere afscheiding dan ik gewoon ben bij utrogestan. Ik weet overigens ook niet of dat op iets wijst of niet.

 

Ik zal niet opzoeken, ik herhaal: ik zal niet opzoeken.

En verder wacht ik heel bang 28 juli af.

Op voorhand testen doe ik normaal ook niet echt, maar ik merk dat dit nu ook moeilijk wordt.

Oke, geef me iets om handen, denk ik dan, dat helpt, dat helpt enorm….

Iets doen, niet alleen zitten (kan vrij moeilijk zijn als alleenstaande, geloof me. Je spreekt wel af, maar daarvoor en daarna zit je toch alleen)

Dit zenuwachtige gevoel is ook niet goed namelijk, best zo weinig mogelijk stress, zo weinig mogelijk…

Ik hoop dat er op zijn minst eentje ingenesteld is, eentje….

Alstublieft??????