even delen: slik, zo herkenbaar…

In mijn vorige bericht “Ann” vertelde ik jullie dat één van mijn diagnoses PTSS was… dit berichtje, van een andere blogger is zo herkenbaar, ik ben er zelfs niet goed van en verklaart voor een deel waarom ik die diagnose kreeg… een beetje maar, want het was niet enkel dat….

 

 

Ik was het kind dat geen hulp vraagt. Het kind dat geleerd had dat het het beste inschikkelijk kan zijn. Het kind met het vermogen om zich onzichtbaar te maken in een kamer vol mensen. Ik was het kind dat overal waar het kwam een boek meesleepte, of twee – gewoon voor het geval dat… […]

via Het onzichtbare kind — ~*~ Samen helen ~*~

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.