Willen jullie ons een plezier doen?

Hallo allemaal,

Ik was 11 jaar toen de boysband Get Ready! hun eerst single uitbracht. Natuurlijk was ik een echte bakvis. Gisteren kwamen ze naar parkpop, hier in Mechelen. Ik denk echt aan een verslag te maken, hier later op mijn blog. Maar aangezien ik zo meteen weg moet, wil ik jullie alvast wel vragen om deze foto hieronder met jullie facebookprofiel en/of pagina een like te geven. Anderen daarvoor aansporen, mag natuurlijk ook. Gewoon een like, niets minder of meer dan dat!!!!  We kunnen er tickets mee winnen voor 20 jaar Get Ready! en aangezien we het gisteren zo fijn vonden om ons nog eens terug 12 jaar te voelen, willen de wat gerust nog eens meemaken, ook al ligt onze muzieksmaak nu hoofdzakelijk wel ergens anders, het blijft een deel van onze jeugd! 🙂  Bovendien ligt Willebroek, waar het dus doorgaat, niet ver van de deur!  Alvast bedankt!

 

Groetjes, Els xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.