Bruin bloed

Morgen moet ik gaan voor bloedname, om te kijken of ik zwanger ben. Ik had net voor de middag twee bruine slierten bij het mezelf afvegen toen ik naar de wc ging. Ik zeg trouwens ook al sinds zondag dat ik niet zwanger ben, alsof ik het voel. Natuurlijk bleef ik hopen. Nu beginnen mensen in de PCOS-groep over innestellingsbloed enzo… Ik geloof het niet, maar je weet nooit natuurlijk. Morgen bloedname. Ik merk dat ik heel hard nood heb aan gedachten verzetten, ik wil hier niet op mezelf zitten. Maar ik neem ook geen telefoon vast om naar iemand te gaan. Heb constant zin om te wenen, want ook al had ik niet verwacht dat ik zwanger ben: dit is toch een slag in mijn gezicht. Oh ja, ik geloof dus niet in innestelingsbloed, ik geloof wel in het begin van menstruaties.

 

Nu goed, gedachten verzetten dus. Al heb ik geen flauw idee over wat ik dan zou kunnen schijven. Ik denk momenteel maar aan één ding namelijk… echt maar aan één ding. Over hoe nutteloos het is dat ik morgen naar het fertiliteitscentrum rijd voor een bloedname bijvoorbeeld.

 

Ik zette net wat muziek op om me wat rust te geven, dat helpt niet. Ik voel me zo alleen eigenlijk. Ik begrijp wat wensouders zeggen met technisch zwanger zijn na een behandeling en dat het elke keer als een verlies aanvoelt als het niets is.

 

Innestellingsbloed, ik geloof er echt niets van. Gewoon voorbode van menstruatie, meer ook niet.

 

Belde ik net me een vriendin, ze deed er zo luchtig over en zei “ge gaat nu toch niet opgeven?” Natuurlijk niet, op naar de volgende ronde sowieso… maar even verdrietig zijn, mag wel, vind ik.

 

Gedachten verzetten dus, nee, het gaat niet! Hé bah! Even een douche nemen, misschien ontspant dat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.