met de borsten bloot

 

NormaStiz

Ik ga het eens hebben over Bh’s (en bijgevolg ook) borsten. De mannen hun oren geen waarschijnlijk al helemaal flapperen. Maar serieus: t is voor mij het meest hatelijke kledingstuk, het duurste ook.

 

Mijn voornaamste troef bij het andere geslacht en ook wel bij het lesbische zelfde geslacht zijn mijn borsten. Die zijn groot, voor mij trouwens te groot. Ik heb cup G en of ik nu afval of bijkom, die cup blijft ongeveer hetzelfde. Zelfs al val ik 40kg af, ga ik ten kleinste naar een F gaan. Blijkbaar heeft dat ook iets met mijn verkeerde hormonenhuishouding te maken (ja, nog iets! Hormonen hebben op alles invloed, neem dat van mij aan). Ik vind mijn borsten gewoon te groot en zeker te zwaar. Oh, en of dat pijn doet aan uw rug. Ik heb het al meermaals met mijn huisarts gehad over een borstverkleining. Hij zei dat hij ooit op een bijscholing met namaakborsten heeft moeten rondlopen, om zelf eens te voelen wat dat was. Hij is het helemaal met mij eens als ik zeg dat het pijnlijk is. Het is alleen zo dat die plaats me zo pijnlijk lijkt om te opereren ook. Ik ken iemand die het laten doen heeft, blijkbaar is het in het begin echt wel heel pijnlijk, maar ze zegt ook: ik zou niet anders meer willen. Misschien toch maar eens doen dan, ik weet het niet.

 

Nu is het dus al lang zo dat ik een hekel heb aan mijn borsten, maar echt een hekel. Een vroeger vriendje van me vond het dan weer geweldig dat ik aan mijn eigen tepel kan zuigen. Hij vroeg dat ook vaak, het moet echt iets met hem gedaan hebben. Mijn ex, die waar ik mee getrouwd was, probeerde me vaak seksueel te simuleren via mijn tepels. Ik vraag me nog steeds af of het is omdat ik die dingen verafschuw ik daar absoluut geen gevoel in heb. Mijn ex had daar geen oren aan bleef tevergeefs bezig. Ik lag daar dan zo van: waar is die sudoku hier? Ge kunt daar mee lachen, maar zo was het echt!

 

Enfin, grote borsten vragen dus ook een goede ondersteuning. Ik zonder bh, ik zweer u dat is geen zicht. Nog zoiets waar mannen blijkbaar weinig weet van hebben: grote borsten hangen altijd, kleine borsten staan prompt. Het is iets waar ik en mijn vriendinnen het jaren geleden eens over hadden, allemaal jonge twintigers. We deden de test met het potlood. De test die zegt dat je hangborsten hebt, als je er een potlood onder kan steken. Onze conclusie: heb je geen borsten, blijft het potlood niet hangen, heb je iet of wat borsten, blijft er één of twee hangen, heb je echt grote borsten, geraak je er een kleurdoos onder kwijt. Heel simpele conclusie. Het zijn ook meestal de mensen die er geen potlood onder kunnen steken, die geen bh kunnen dragen. Het grappige is juist dat zij er wel één willen dragen, omdat ze dan denken dat ze meer borst hebben of zoiets. Ik weet het niet. Ik zou die ondingen niet dragen als ik het niet nodig had.

 

Tsja, tuurlijk: ik kan als ik wil zonder bh rondlopen, maar geloof me: dat is geen zicht! En die geschikte bh’s vind ik dan ook alleen in een lingeriewinkel, zo’n echte dure winkels. Een bh voor gemiddeld 100 euro. Ik vind dat dus schandalig. En dan zijn er mensen die zeggen: koop een tweedehands. Dan heb ik zoiets van: ik koop van kleren veel tweedehands, maar geen bh, dat gaat maar een jaar mee of zo, misschien twee. Die zijn dus meestal gewoon versleten als je die tweedehands koopt. Bij mij toch: wegens zo duur heb ik er telkens ook maar twee: één voor in de was en één dat je aan doet. Of mensen die zeggen: ga naar de Hunkemöller. Mensen, echt met zo’n borsten als de mijne kan je niets gaan zoeken in de Hunkemöller: brol, gewoon brol. En dan de mensen die zeggen: in de zeeman hebben ze grote maten. Juist ja, maar geen G, ik ben extreem waarschijnlijk.

 

Gelukkig heb ik de lingerieoutlet gevonden, ze gaan het land rond en verkopen dan vier dagen op een bepaalde plaats lingerie. 50 euro voor een bh, dat is al de helft, he. En ze hebben er even degelijke als in de betere lingeriewinkels. Verder koop ik daar niets trouwens, ze zijn nog steeds veel duurder in ondergoed dan mijn onderbroeken van de zeeman en mijn badjas van de Lidl. Trouwens: qua onderbroek wil ik echt alleen maar katoen en shortjes meer. Oh ja, ik heb ze ook gehad, die gladde stringskes enzo. Hatelijk, echt hatelijk. Het zijn de katoenen shortjes van de zeeman die ik wil, die zijn de beste in hun soort, zeker die waar op het randje “zeeman” op staat. Echt waar!

 

Ik heb nu eindelijk goede bh’s (oh ja, over Marlies Deckers ben ik ook niet te spreken, die zijn dan zogezegd gespecialiseerd in grote maten), maar toch ben ik nog altijd heel opgelucht en blij dat ik die ’s avond kan uitdoen. Verlost uit het harnas, zoiets. Ik ben hier ook verre van de enige in, ik heb nog vriendinnen die direct hun bh uitzwieren als ze thuiskomen. En dat heeft dan echt niets met size te maken! 😉

 

 

PS: Toen ik een bijpassende foto zocht voor dit artikel kwam ik op deze helemaal bovenaan dit schrijfsel uit. Het is Norma Stilz en zij heeft de grootste natuurlijkste borsten ter wereld. Cup zzzzzzz of zo iets. Ik mag me al bij al nog gelukkig prijzen.

 

Voor het plezier, nog een liedje. t Is er ééntje van Guido Belcanto en ja: het gaat over borsten en sluit ergens toch aan…. En zo relativeren we weer.