Op naar 2021!

dreams-and-reality

Ik kreeg deze week de vraag hoe ik mezelf wil zien over 5 jaar, zo rond de eindejaarswisseling en ik begon te fantaseren.

 

Over vijf jaar heb ik een zoontje van vier jaar: Rune. Vraag me niet waarom, maar ik denk altijd dat ik een zoon ga krijgen. Het is een kerngezond manneke dat even koppig is als zijn moeder en een eigen willetje heeft. Hij gaat naar Villa Zonnebloem, de Freinetschool van Mechelen en gaat heel graag naar school. Ik ga met Rune veel weg: naar Planckendael, naar concerten van Kapitein Winokio en de Efteling. Hij wordt goede vriendjes met de kinderen van mijn beste vriendinnen. Wij spreken vaak af en praten, terwijl onze kinderen samen ravotten.

 

Ik ben columniste bij De Morgen en in mijn vrije tijd schrijf ik aan mijn tweede boek. Het eerste boek kwam twee jaar geleden uit en was een schot in de roos.

 

Ik woon nog in mijn huisje dat nu helemaal ingericht is hoe ik het wil. De grote schouw is weg, mijn muren zien paars en groen, de slaapkamer is bordeaux rood behangen en afgewerkt, de zolder is een mooie kamer geworden.

 

De vrienden die ik nu heb blijven en er komen er misschien wel nog bij, want hoe meer zielen hoe meer vreugde. Met mijn buren klikt het heel goed en ook wij worden echt vrienden.

 

Aan de schoolpoort leer je veel mensen kennen en ik leer er nu ongeveer een alleenstaande vader kennen waar ik een relatie mee begin. Hij is helemaal anders dan Gui, maar de liefde is even puur.

 

Ja, zo zou ik mezelf willen zien over 5 jaar… Of het allemaal gaat uitkomen, dat weet ik niet, maar dromen mag. Voor nu wens ik jullie alvast een heel gelukkig 2016 en dat jullie dromen ook mogen uitkomen! Liefs

Een gedachte over “Op naar 2021!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.