Ik ben ook te vinden op facebook!

Hallo iedereen!

Even een kort berichtje, ik ben sinds vandaag ook terug te vinden op facebook. Daar kan je op de hoogte blijven van elk bericht dat ik post. Het adres is: https://www.facebook.com/Hippiemeisje-1036929019659785/. Het zou leuk zijn, moesten jullie die leuk vinden! God zal het u lonen, zou mijn grootvader zeggen. Moesten jullie niets met God hebben, ben ik jullie gewoon heel dankbaar!

Like, Like, Like,

Dank, Dank, Dank!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.