Aladdin, ook voor grote meisjes

Als kind was ik verliefd op Aladdin, mijn moeder lacht daar altijd mee. Ik weet dat ik niet de enige was of ben, in mijn eigen kindertijd was een vriendinnetje ook verliefd op Aladdin en als je dat durft toegeven, weet je dat je zeker niet de enige bent. Ieder meisje lijkt wel haar Disneyprins er uit genomen te hebben. Bij mij was dat dus Aladdin, maar dat blijkt nu helemaal niet erg meer. Graphic Designer, Jirka Vinse Jonatan Väätäinen heeft de Disneyprinsen getekend zoals ze er echt zouden uitzien en als je dat ziet: Aladdin is verdomd hot!!! De anderen ook hoor, maar Aladdin blijft de knapste. Ik had altijd een goede smaak, als kind al… Ik wist het!!!

echte aladdin

Maar dan keek ik eens wat verder rond op internet en vond ik zelfs een playgirl-versie van Aladdin.  Er zijn dus wel meerdere dames die stiekem een beetje dromen van een man als Aladdin, denk ik dan…

aladdin

Of misschien wil ik stiekem nog dat kleine meisje zijn dat droomt van haar prins op het witte paard. Al had Aladdin dan geen wit paard. Maar hij had natuurlijk wel een vliegend tapijt… I Can show you the world…