Liefste Sint,

Liefste Sint,

Ja, ook al ben ik ondertussen 31: ik schrijf jou een brief. Toen ik klein was, keek ik elk jaar uit naar je komst. U, die goede man en waar ik toch ook met een beetje ontzag naar opkeek. En nog elk jaar kijk ik uit naar je komst al ben ik dan misschien geen kind meer.

Vorig jaar ging ik zelfs naar je intocht in Antwerpen, het was zo leuk. Gelukkig had ik een kind mee zodat ik zonder schaamte kon genieten. Ik hoop dat u ook dit jaar een goede reis naar België heeft in november.

Ik wil je toch ook graag vertellen dat ik braaf ben geweest dit jaar, op elke deugnietenstreken na misschien. Zo heb ik een poesje van 11 jaar in huis genomen, ik heb geluisterd naar vrienden en getracht er te zijn voor hen. Maar mijn moeder heeft me ooit geleerd dat ik u dat niet hoef te vertellen omdat u dat zo weet.

Beste Sinterklaas, u komt toch ook in de hemel? Hoe gaat het met Gui? Denkt hij nog aan mij, ik hoop dat u waakt over hem. Is mijn vader daar ook? Is hij trots op mij? Ook over hem mag u waken en alle andere mensen die ik mis hier beneden.

Sinterklaas, u weet wel wat ik heel graag zou hebben. Ik ben er reeds voor naar het ziekenhuis geweest, het licht staat op groen. Ik zou willen dat u mij dat toch vooral kan geven, niets meer, maar dat is al heel wat.

Sinterklaas doet u ook Zwarte Piet de groeten en ik wil je graag vertellen dat ik ook dit jaar wil helpen als u volk te kort komt. U heb het immers druk begin december en vorig jaar deed ik het met veel plezier.

Dag Sinterklaas, ik ga nu afsluiten

Veel liefs

Van je kapoen, Els

sint

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.