mannen… aantrekkelijke mannen…

man met babyLaatst zei ik tegen een collega dat ik mannen die volledig in het zwart gekleed zijn, best aantrekkelijk vind en dat dat volgens een vriendin is omdat ik fan ben van Johnny Cash. Toen ik dat tegen die collega zei, zei hij dan weer dat Johnny Cash ook de enige is die er mee wegkomt… Nu ja, Johnny cash was gewoon een aantrekkelijke man, zowel in de jonge versie als oude…
Een andere mannelijke collega, die homo is, vroeg me dan laatst weer wat ik aantrekkelijk vind bij een man. Daarna gingen we op zoek naar mooie mannen in de Delhaize toen we daar “werkgerelateerde boodschappen” moesten gaan doen. Niemand knap gevonden, maar we hebben ons wel geamuseerd. Het werd pas echt leuk toen een ouder vrouwtje begon mee te doen.
Nu goed,… ja wat vind ik aantrekkelijk bij een man. Qua uiterlijk heb ik het wel voor zwart haar en bruine ogen, het meer zuiderse type zoals ze zeggen. Een stoppelbaardje pleit voor de man in kwestie. Vraag me niet waarom, ik denk dat ik het vooral mannelijk vind en daarom enorm aantrekkelijk… Tot over een aantal jaar, had ik het ook enorm voor mannen met lang haar. Al sinds mijn tienertijd, dat is de hippie in me die op zoek gaat naar een andere hippie of zo. Dreads erin vind ik ook best wel iets hebben… Maar ook een kort coupke vind ik best aantrekkelijk. Gui had gewoon kort zwart haar, hij stond daar mee… Andere mannen staan dan weer met lang haar, denk ik…
Het is best moeilijk om te zeggen wat ik aantrekkelijk vind. Het is het geheel dat het hem doet, denk ik, en dat heeft niet altijd met uiterlijk te maken. Ik hou enorm van mannen die authentiek zijn, die eerlijk zijn, wiens daden over een komen met diens woorden… Al waardeer ik dat ook in vrouwen, al zal ik zelden of nooit verliefd worden op een vrouw. Best gek als je weet dat ik een lange relatie gehad heb met een vrouw. Mensen die mijn verleden kennen, begrijpen dit trouwens ten zeerste. Pas op, ik blijf erbij dat ik die vrouw enorm graag zag, maar ik denk dat ik mezelf heb wijsgemaakt dat ik me ook aangetrokken voelde tot haar. Je kan iemand heel graag zien, maar echt puur seksueel gezien… Nee, ik ben er nu wel uit dat het mannentorso’s zijn die me wild maken, vrouwenborsten… niet echt, nee. Wat niet wil zeggen dat ik vrouwen niet aantrekkelijk kan vinden, maar het is anders.
Terug naar de mannen, ik moest namelijk denken aan wat ik nog aantrekkelijk vind bij hen. Ik heb graag dat ze groot zijn, groter dan mij alleszins. Ik ben zelf 1m78, dus ja, ze moeten al minstens 1m80, dan zijn ze nog maar 2 cm groter dan ik, maar ik ben zelf redelijk groot. Ik wil me vooral beschermd voelen bij een man en daar past groot nu eenmaal bij. Ik heb dat heel hard, dat beschermd gevoel willen hebben. Gui was een 1m82, maar hij was groter dan ik, ik moest een beetje naar boven gaan om hem te kussen, maar niet veel, dat is in feite ideaal. Hakken doe ik dus zelden of nooit aan. Mannen hebben niet graag dat een vrouw boven hen uitsteekt, maar ik als vrouw, heb dat ook niet graag eigenlijk. Hoewel een hakje wel vrouwelijk is en ik vind dat er mooie pumps bestaan, ik doe ze beter niet aan.
Verder heb ik het helemaal niet voor borsthaar en al helemaal niet voor rughaar. Zo’n stoppelbaardje is voor mij mannelijk genoeg, hehe. Okselhaar vind ik trouwens bij mannen ook dik oké, er zijn blijkbaar mannen dat dit af doen, maar nee: laat het staan aub! Uw borsthaar daarentegen… Enfin, bij mij toch, er zijn vrouwen die borsthaar wel degelijk aantrekkelijk vinden. Oh ja, mannen in bloot bovenlijf in de zomer, ja, dat zie ik wel graag. Op het stand heb ik wel liever dat ze een short aan hebben dan een speedo. Vind ik toch.
En wat ik echt aantrekkelijk vind zijn mannen die geweldig met kinderen omgaan, al zal dat dan waarschijnlijk mijn moederinstinct zijn dat komt opspelen… Ik kwam ooit een foto tegen van een man met een baby, er stond bij “porn for woman”. Bij mij klopt dat alleszins!

Kortom: de ideale man is voor mij authentiek, heeft zwart haar, bruine ogen en een stoppelbaardje. Hij is groter dan ik en kan goed met kinderen omgaan. En nu heb ik het vooral over uiterlijk gehad, het innerlijke blijft het hem toch vooral doen, maar we moeten ook niet onnozel doen: het uiterlijk is het eerste wat je ziet…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.